sep 022014
 

Táto služba je prioritne určená pre domácich slovenských producentov medu a ostatných včelích produktov, ktorí predávajú priamo konečným spotrebiteľom. Druhá skupina môžu byť predajcovia, ktorí už len sprostredkúvajú predaj medu, avšak tu by sa malo jednať iba o takých, ktorí ponúkajú zaručene lokálnu produkciu.

Čo vlastne ponúkame ?
Predpoklad je, že máte trvalejšie v ponuke svoj med a včelie produkty a chcete, aby sa o vás vedelo. Tento projekt ponúka možnosť umiestniť informáciu/profil o svojich produktoch, ponuke a kontakt na vás. Obsah prezentácie nie je pevne stanovený. Môžete si ho prispôsobiť podľa svojich predstáv. Samozrejmosťou by malo byť predstaviť druhy medov, prípadne, čo ďalšie ponúkate a kde to ponúkate, ako vás môže potenciálny zákazník zastihnúť. Môžete doplniť obrázky, detaily o včelnici, hocičo, čím ste špeciálny a zaujímavý pre kupujúcich.

Takto vytvorený profil/ponuka bude dobre vyhľadateľný cez:

  • mapku slovenska
  • vyhľadávacie pole
  • kategórie – podľa okresov
  • produkty – oblasť značiek

Pod jednotlivými príspevkami je povolená možnosť komentárov. Návštevníci alebo aj vy sami budú môcť zanechať reakciu. Komentáre vyžadujú odsúhlasenie, takže sa zobrazia iba relevantné.

Ako sem dostanete svoj profil / ponuku ?
Zaregistrujte sa a po prihlásení si môžete vytvoriť článok so svojou ponukou. Alebo nám napíšte a urobíme to my na základe vašich informácií.

    Podrobnejšie:

  • Máme v úmysle v prvom kroku aktívne vyhľadávať voľne dostupné informácie na webe (súkromné stránky včelárov, malé eshopy) a na základe tohoto umiestniť stručnú základnú informáciu. Takýto základný profil možno kedykoľvek, ak napíšete, upraviť podľa vašich požiadaviek.
  • Ideálnejšia možnosť je, že napíšete sami rovno aj so svojou predstavou, ako má vaša prezentácia vyzerať. My na základe toho profil pripravíme.
  • Pre počítačovo skúsenejších je tu aj možnosť, že vám bude vytvorené konto prispievateľa a svoj profil – článok si upravíte sami podľa svojich predstáv. Nejedná sa o nič náročné, wordpress poskytuje prívetivé užívateľské rozhranie pre editáciu článkov. Aj v tomto prípade jednoducho napíšte, prosím. Alebo sa zaregistrujte a po prihlásení si môžete vytvoriť článok so svojou ponukou sami.
  • Na mapku Slovenska pridáme ikonku s odkazom na vašu ponuku my. Umiestnená bude presne na adrese, ktorú zadáte. Ak zadáte iba obec, bude umiestnená niekde centrálne v obci aspoň pre základnú orientáciu kupujúcich.

Je to zadarmo ?
Áno. A bude aj do budúcna. Predpokladáme, že po čase by mohla mať stránka takú návštevnosť, že náklady na prevádzku pokryjeme z reklamy tretích strán. Teda vás to nebude stáť nič, iba trocha času pri prípadnej úprave a údržbe svojich informácii aktuálnymi.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.